Pazar finali 3 puanla yapacak

Mavi-beyazlı ekip hafta sonu oynayacağı Karatay maçından galibiyet istiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Pazarspor finali 3 puanla yapmak istiyor. Bu sezon çıktığı TFF 2.Lig’nde zaman zaman istikrarsız bir görüntü sergileyen ancak son haftalarda aldığı sonuçlarla da ligi orta sıralarda bitirmeyi hedefleyen mavi-beyazlı ekip hafta sonu Karatay Termal 1922’nin konuğu olacak. Bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan mavi-beyazlı ekip ligi galibiyetle tamamlayarak finali 3 puanla yapmak istiyor.

Pazarspor Teknik Direktörü Adem Neboğlu, ikinci ligdeki ilk sezonlarında camiaya layık olmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. İmkanlar ölçüsünde mücadele ettiklerini söyleyen Neboğlu, “Sadece bizim için değil bütün takımlar için zor bir sezondu. Ancak biz şimdi yeni bir yapılanmanın planlarını yapıp geleceğimizi ona göre şekillendirmek istiyoruz. Kadromuzdaki herkese şans vermeye çalıştık. Başta yönetimimiz olmak üzere camiamıza ve taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

06 May 2021 - 14:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.