Pazar Aytekin’e emanet

Mustafa Ceviz’den boşalan teknik direktörlük görevine genç teknik adam getirildi.

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Pazarspor yeni hocasını buldu. Mavi-beyazlı ekipte Mustafa Ceviz’den boşalan teknik direktörlük görevine Ergün Aytekin getirildi. Pazarspor’un yeni teknik direktörü Ergün Aytekin ile dün kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. Pazarspor yeni teknik direktörü Ergün Aytekin ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Pazarspor teknik direktörü Ergün Aytekin sözleşmeyi imzaladıktan sonra ayağının tozuyla yeni takımının başında ilk antrenmanına çıktı. Antrenmanda futbolcuları ile bir toplantı yapan Aytekin, onlardan artık arkalarına değil önlerine bakmalarını istedi. Aytekin, “Bugünden itibaren kendimize yeni bir sayfa açacağız. Amacımız biran önce bulunduğumuz yerden uzaklaşmak. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

07 Şub 2019 - 14:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.