PARA DEĞİL YÜREK İŞİ

Pazarspor’u 2. Lig’e taşıyan teknik patron Şevki Tonyalı başarının sırrını günebakış’a açıkladı

Play-Off maçları sonunda mutlu sona ulaşarak adını 2. Lig’e yazdıran Pazarspor’un bu başarısının mimarlarından biri olan teknik patron Şevki Tonyalı, başarının sırrını günebakış’a anlattı. Küçük bir ilçenin mütevazi bir takımı olarak ligde mücadele ettiklerini belirten Tonyalı, “Küçük imkanlarla, küçük adımlarla yolumuza ilerledik. Yüreği büyük oyuncularımın ortaya koyduğu çaba ve gayret görülmeye değerdi. Bizlerde abi gibi bir yaklaşım için de olarak oyuncularımıza destek verdik. Ayrıca camiayı da arkamıza alarak bir birliktelik oluşturduk ve mutlu sona ulaştık” dedi.

Tonyalı, “Biz, bizden çok misli ücretlerle kurulan takımlarla mücadele etik. Ancak para, her şekilde başarıyı getirmiyor. Genç ve yetenekli oyunculara güven verdik. Onların da takıma katkılarını çok net gördük. En kısıtlı imkânlarla, kendi çapımızda en büyük başarıyı yakaladık şükürler olsun. Bu iş para değil yürek işi. Bu şampiyonluğumuz bütün camiaya hayırlı uğurlu olsun” dedi. Pazarspor’u ikinci kez 2. Lig’e çıkartma başarısını gösterdiğini de dile getiren Şevki Tonyalı sözlerine şöyle devam etti;

“2013’te yine Play-Off maçları sonunda mutlu sona ulaşmıştık. O yılki kadromuzdaki 11 futbolcunun 9’u alt yapımızdan gelen oyunculardı. Bu bizim için ayrı bir gurur kaynağıydı. O zaman da zoru başardık ve şampiyon olduk. Cenab’ı Allah bize ikinci kez şampiyonluğu nasip etti. Önemli olan burada kalıcı olabilmektir. Bunun için de Pazardaki tüm dinamiklerin harekete geçmesi gerekli. Ellerini taşın altına sokup takıma gerekli katkıyı yapmaları şart. Çünkü taşıma suyla değirmen dönmez.”

SPOR: Erdoğan BEKAR

03 Ağu 2020 - 12:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.