Oryantiring kampı tamamlandı

15-23 Ağustos da Türkiye Oryantiring Federasyonu'nun Tonya'da düzenlenmiş olduğu gelişim kampı tamamlandı. Trabzon ve çevre illerden katılan sporcular...

15-23 Ağustos da Türkiye Oryantiring Federasyonu'nun Tonya'da düzenlenmiş olduğu gelişim kampı tamamlandı. Trabzon ve çevre illerden katılan sporculara oyantiring sporu tanıtıldı. Tonya oryantiring sporuyla tanıştı. Tonya Merkez ve Kadıralak Yaylası'nın oryantiring haritası çizildi. Bundan sonraki günlerde de oryantiring yarışmaları ve kampları bölgede yapılmayı düşünülüyor. Bu faaliyetlerin birçok yönden de Tonya'ya olumlu kazanımlar oluşturacağı düşünülüyor. Kursa katılan öğrenciler katkılarından dolayı Oryantiring Asbaşkanı Doç. Dr. Fatih Bektaş'a ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel'e teşekkür ettiler. Kampın Müdürlüğünü Savaş Çergel yaparken, Serkan Sural, Bahadır Özcan, Emine Bilir, Büşra Kulakoğlu, Selma Cabri, Utku Uzun da antrenör olarak görev yaptılar.

Hasan BAHADIR

01 Eyl 2017 - 11:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.