Of’un derdi gol

Bordo-mavili ekibin ligdeki ilk sınavında gol yollarındaki sıkıntısı ön plana çıktı.

TFF 3. Lig 2. Grup’taki ilk sınavında evinde Erbaaspor’u konuk eden ve sahadan 1 puanla ayrılan Ofspor’un gol yollarında etkisiz kaldığı görüldü. Geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan bordo-mavili ekibin yeni sezonun ilk maçında da aynı olumsuzlukla karşı karşıya kalması endişe yarattı. Menajer Savaş Topaloğlu, Erbaaspor karşısında net fırsatları değerlendirmediklerini ve bunun da sahadan 3 puan yerine 1 puanla ayrılmalarına neden olduğunu söyledi. Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonun ilk maçında da skora gitmekte sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Topaloğlu sözlerine şöyle devam etti;

“Maça iyi başladığımız söylenemez ama gollük fırsatları yakaladık. Ataklarımızdan sadece birini değerlendirdik. İkinci golü ararken de rakip kontradan bulduğu golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda ise gole yaklaşmamıza rağmen sonuca varamadık. Takımda uyum sorunu yaşandığı görüldü. Özellikle öndeki oyuncular arasında kopukluk çok net görüldü. Gerçek Ofspor için biraz daha zaman lazım. İlerleyen haftalarda takımın gerçek kimliğine kavuşacağına inanıyorum.” Topaloğlu, bu hafta sonu deplasmanda konuk olacakları 1877 Alemdağ spor maçına mutlak 3 puan için çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

04 Eyl 2019 - 13:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.