OF’TA TEK HEDEF GALİBİYET

Bordo-mavililer 1877 Alemdağ’ı evine eli boş gönderecek

Misli.Com 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Ofspor bugün sahasında 1877 Alemdağ Spor’u konuk edecek. Geçtiğimiz yıl başarılı bir performans ortaya koyan, Play-Off için pandemi sürecine takılan bordo-mavililer sezonun ikinci maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Tunç Özdemir yönetecek.

Ofspor’da Teknik Direktör Kadir Kar, yaptıkları takviyelerle mücadeleci yönü güçlü bir ekip oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Kar, “Uzun ve yoğun geçecek bir lig maratonunda geniş bir kadroya sahip olmak da önemli. Ligin henüz başındayız, yeni katılan oyuncularımızın adapte olma ve alışma sürecini de atlattıktan sonra çok daha iyi olacağımızdan endişemiz yok. Bugün sahamızda galip gelmek istiyoruz” dedi.

26 Eyl 2020 - 10:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.