Of’ta hareketli günler!

Saral, “Yokum” diyor, adı başkanlık için konuşulan Başer ise adaylık için nabız yokluyor

3. Lig ekiplerinden Ofspor’da hareketli günler yaşanmaya başladı… Mevcut başkan Olcay Saral’ın yeni dönemde görev almayacağını açıklamasının ardından bordo-mavi-beyazlılarda “Kulüp sahipsiz mi kalacak?” soruları sorulurken, Oflu işadamı Abdullah Başer’in ismi başkanlık için konuşulmaya başlamıştı. Başer ise öncelikli olarak her fırsatta mevcut yönetimin göreve devam etmesi yönünde görüş belirtmesine rağmen adeta tek başına bırakılan Saral, yeni dönemde olmayacağını söyledi.

Başkanlık için ismi ön plana çıkan iş adamı Abdullah Başer ise Ofspor’un büyük bir camia olduğunun altını çizerken, “İnsanların ilgisine teşekkür ederim. Ancak her zaman söyledim. Sayın Saral büyük özveriler ile Ofspor’u bugünlere getirdi. Yeni bir ekiple yola devam etmesinin Ofspor için en iyisi olacağını her ortamda söyledim. Ancak süreç bizi bugünlere kadar getirdi. Ben de bugün-yarın Of’ta bir dizi görüşmeler yapacağım ve kendi adıma süreçle ilgili olarak karar vereceğim” dedi.

07 Ağu 2020 - 11:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.