Ofspor’da durmak yok

Transfer sezonunun en hareketli takımı bordo-mavililer ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Ofspor’da durmak yok. Devre arası döneminde bir yandan kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavililer bir yandan da ikinci yarıda çok daha iyi bir Ofspor izletmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlk yarıyı 7 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 25 puan toplayarak 5.sırada kapatan Ofspor zirveden kopmak istemiyor. Lider Bucaspor’la 10 puan fark bulunan bordo-mavililer ikinci yarı için oldukça iddialı olduğunu göstermek istiyor.

Of’taki kendi tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Ahtapotlar, dünün ilk antrenmanını salonda çalışarak tamamladı. Beşirli Çok Amaçlı Spor Salon’nda gerçekleştirilen çalışmada kuvvet çalışması yapan bordo-mavili oyuncuların morallerinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi. Bordo-mavililer salon çalışmasının ardından da Rize İl Özel İdare Spor ile bir hazırlık maçı yaparak günü tamamladı. Bordo-mavili takımda Menajer Savaş Topaloğlu ise takımın verdiği görüntüden oldukça memnun olduklarını söyledi.

16 Oca 2021 - 17:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.