Ofspor Tekelioğlu’na döndü

Bordo-mavililer, tecrübeli teknik adamı takımın başına getirmek istiyor

Yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek olan Ofspor’da teknik direktör arayışları sürüyor. Listesine bir çok ismi almasına rağmen şuana kadar yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamayan bordo-mavililerin hafta içinde Sadi Tekelioğlu ile bir görüşme yapacakları öğrenildi.

İsmail Demirci isminde Medipol Başakşehir kulübü başkanı Göksel Gümüşdağ engeline takılan Ofspor’da Başkan Olcay Saral’ın, hafta içinde Tekelioğlu ile bir araya gelip anlaşma zemini araması bekleniyor. Ofspor, biran önce teknik direktör sorununu çözüme kavuşturup transfer çalışmalarına hız vermek istiyor.

Erdoğan BEKAR

12 Haz 2017 - 12:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Sabit demir - Ya bırakın Sadi tekelioğlunu falan bize fayda sağlamaz adam 3. Lide çalışmamış getirin şuraya liği bilen iyi bir hoca

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 12:30