Ofspor işi sıkı tutuyor

Futbola verilen koronavirüs arasını bordo-mavili futbolcular evlerinde güç depolayarak geçiriyor

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ofspor’da futbola verilen koronavirüs arasını futbolcular evlerinde güç depolayarak geçiriyor. Bordo-mavili ekip, lig her an başlayacakmış gibi hazırlıklarını sürdürüyor. Ofspor Teknik Direktörü Kadir Kar, işlerini sıkı tuttuklarını söyledi. Lig takvimi netleşinceye kadar bu tempoyu devam ettireceklerini ifade eden Kar sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bizler ligler her an başlayacakmış gibi takımı çalıştırıyoruz. Sporcularımızda çalışmalarını ev koşullarında en iyi şekilde antrenman yaparak sürdürüyorlar. Lig başladığında hazır olmak istiyoruz. Ülkemizin ve dünyanın bu zor süreçten en sıkıntısız şekilde çıkmasını temenni ediyoruz. İnanıyorum ki her şey mutlaka düzelecek."

07 Nis 2020 - 10:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.