Ne olacak bu Gümüş’ün hali?

Kırmızı-beyazlılar Bayrampaşa yenilgisinin ardından dün de deplasmanda Samsunspor’a boyun eğdi

Gümüşhanespor gülmez oldu…TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden kırmızı-beyazlılar dün deplasmanda konuk olduğu Samsunspor’a 2-1 mağlup oldu. İkinci yarıya geçtiğimiz hafta sahasında Bayrampaşaspor’a mağlup olarak puansız başlangıç başlangıç yapan kırmızı-beyazlılar dün de deplasmanda Samsunspor’a mağlup olarak kötü gidişini devam ettirdi.

Mücadelede ev sahibi ekip 10. dakikada Abdülkadir’in golü ile 1-0 öne geçerken konuk ekip Gümüşhanespor bu gole 12. dakikada Kadir ile cevap verirken ilk yarıda 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Gümüşhanespor 51. dakikada rakibinin penaltıdan bulduğu golle mücadelede yeniden 2-1 yenik duruma düşerken bu gole ilerleyen dakikalarda bir türlü cevap veremedi. Gümüşhanespor müsabakadan da 2-1 yenik ayrılarak alt sıralardan kurtulma şansını da yine değerlendirememiş oldu.

28 Oca 2019 - 13:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.