Nazilli çıkarması

Hafta sonu oynanacak Hekimoğlu-Nazilli maçı için Trabzonlu Gençler’den organizasyon

TFF 3.Lig 1.Grup ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK hafta sonu oynayacağı Nazilli maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Deplasmanda oynayacağı bu karşılaşmanın hazırlıklarını 1461 Mustafa Gedik Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Demirkanlı nezaretinde yapan kırmızı-lacivertliler soğuk havaya rağmen oldukça hırslı bir görüntü sergiledi. Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu da bu zorlu karşılaşmada Hekimoğlu Trabzon FK’yı bu karşılaşmada yalnız bırakmamak için bir organizasyon düzenledi. Grubun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Şehrimizin takımını yalnız bırakmamak adına Aydın’a gidiyoruz. Bizimle beraber Nazilli-Hekimoğlu Trabzon maçına gelmek isteyenler bize ulaşabilirler” ifadelerine yer verildi.

Antrenman sonrasında takım oyuncularından Hakan Aydın ile Miraç Acer Bedri Rahmi Eyüboğlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğine katıldı. Veli ve öğretmenlere birlikte seslenen oyunları izleyen futbolcular organizasyonun son bölümünde sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptılar. Öğrencilere spor yapmanın faydaları hakkında mesajlar veren futbolculara okul yönetimi tarafından birer plaket takdim edildi. Öğrenciler de futbolcu abileriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

30 Mar 2019 - 14:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.