Mithat çok iddialı

Çaykur Rizespor’un Pazarspor’dan kadrosuna katıp kiralık olarak kulübünde bıraktığı Mithat Pala, şampiyonluk sevinci yaşadı. Takımın finalde Somaspor’...

Çaykur Rizespor’un Pazarspor’dan kadrosuna katıp kiralık olarak kulübünde bıraktığı Mithat Pala, şampiyonluk sevinci yaşadı. Takımın finalde Somaspor’u yenmesinde mimarlardan biri olan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Rizespor’la kampa katılacak. Gelecek sezon Süper Lig’de şans bulması beklenen futbolcu, Play-Off’ta herkesi mest etti.

Genç futbolcu, yeni sezonda Çaykur Rizespor forması giyeceği için çok sevinçli olduğunu söyledi. Kendisini Çaykur Rizespor’da oynamak için yeterli bulduğunu belirten genç oyuncu, “Futbolumu çok daha iyi noktalara getireceğime inanıyorum. Öncelikle hedefim Rizespor’da forma giyinme şansı yakalamak. Bunu da başarmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

01 Ağu 2020 - 11:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.