Mazlum, Kurban Bayramı’nı kutladı

Yeşilovaspor Yüzme Takımı Baş antrenörü Hacı Mazlum, Trabzon halkının Kurban Bayramını kutladı. Mazlum, “Yardımlaşma ve dayanışmanın, sevgi ve hoşgörü...

Yeşilovaspor Yüzme Takımı Baş antrenörü Hacı Mazlum, Trabzon halkının Kurban Bayramını kutladı. Mazlum, “Yardımlaşma ve dayanışmanın, sevgi ve hoşgörü duygularımızın en üst düzeye çıktığı bayramlardan birisi olan Kurban Bayramının sağlık ve huzur içinde geçmesini temenni ederim. Halkımızın ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, iyi bir bayram geçirmenizi temenni ederim” ifadelerini kullandı.

03 Ağu 2020 - 12:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.