Korkusuz Gümüşhane

Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlılar güçlü rakibi Samsunspor’dan çekinmiyor

Teknik patron İlhan, “Rakibimizin gücüne saygı duyuyoruz ancak biz de en az onlar kadar iddialıyız. Samsun’dan kesinlikle puan veya puanlarla dönmek amacındayız” ifadelerini kullandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, bu hafta sonu deplasmanda konuk olacağı Samsunspor maçıyla yatıp kalkmaya başladı. Ligde alt sıralarda yer alan ve şiddetle puana ihtiyacı olan kırmızı-beyazlılar zorlu deplasmandan puan ya da puanla ayrılarak haftayı mutlu kapatmak istiyor. Teknik Patron Metin İlhan Samsun’dan kesinlikle puan veya puanlarla dönmek amacında olduklarını söyledi. Samsunspor ile oynayacakları 90 dakikanın kolay bir maç olmayacağını ifade eden İlhan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Grubun en fazla maddi anlamda para harcayan takımı. Şampiyonluk istiyorlar. Bizde aşağılardan yukarılara çıkıp daha rahat bir nefes almak amacındayız. Önümüzün açılmasını istiyoruz. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz.” Stoper ve 10 numara pozisyonu için düşündükleri iki mevkiye biran önce takviyelerin yapılmasını istediklerini de kaydeden İlhan sözlerini şöyle noktaladı: “Buna ihtiyacımız var. İstediğimiz oyuncuların takıma katılması ile gücümüze güç katmış olacağız” Öte yandan Gümüşhanespor yarın sabah Samsunspor maçı için bu kente gidecek.

Erdoğan BEKAR

25 Oca 2019 - 14:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.