Konuşup çözeceğiz

Zor ve dalgalı bir sezon geçirdiklerini söyleyen Paraguaylı oyuncu gelecek sezonla ilgili bir planının olmadığını dile getirdi

Çaykur Rizespor’un Paraguaylı oyuncusu Samudio, zor ve dalgalı bir sezon geçirdiklerini teknik direktör Bülent Uygun'un gelmesiyle herkesin iyi bir mücadele ortaya koyarak takımı güvenli bölgeye taşıdığını söyledi. Golcü oyuncu "Hem zorlu hem de biraz dalgalı sezon geçirdik. Lige bir hocayla başladık, ortada bir hoca geldi, şimdi yeni bir hocamız var. İyi ve, kötü zamanlarımız oldu. Şu anda herkes bir karakter koydu. Gereken performans neyse onu gösterdi ve takımı kurtardık. Daha güvenli bir yerdeyiz. Genel olarak baktığımızda fena olmayan bir sezon geçirdik diyebiliriz. Ben zaten tüm kariyerim boyunca her maça kazanmak için çıktım” dedi.

Sezonun bitmesine az bir zaman kaldığına da değinen başarılı oyuncu, “Önümüzdeki 3 maçtan iyi sonuçlar alıp, bende iyi bir performans ortaya koymak istiyorum” dedi. Samudio Malatyaspor maçıyla ilgili olarak da, “Bu maçta onlardan biri. Hocamız da çok hırslı. Her maçı o da kazanmak istiyor. Biz daha rahat gözüküyoruz, futbolumuzu sergileyeceğiz. Umarım galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz Konuştuğumuzda da çok meseleyi çözeceğiz” diye konuştu.

RİZE BENİ, BEN RİZE’Yİ SEVİYORUM

Sezon sonu sözleşmesinin biteceği hatırlatılan Braian Samudio, “Gerçekten bir planım yok. Bunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim. Önümüzde 3 maç daha var. O maçları da galibiyetlerle bitirmek istiyorum. Rize beni seviyor, ben Rize’yi seviyorum. Bir konuşma meselesi, konuştuğumuz anda birçok meseleyi çözeceğiz. Şu an sadece önümüzdeki 3 maçtan iyi sonuçlar alıp, bende iyi bir performans ortaya koymak istiyorum. Burası benim ikinci evim. Benim Türkiye’de futbolumu sağlayan kulüp. Bu kadar sevdiğim bir yerle ilgili sadece sohbet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

07 May 2021 - 16:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.