Kelkit zafere ayarlı

Kırmızı-beyaz-yeşilli ekip Bursa Yıldırımspor maçı öncesi tüm hesaplar 3 puan için yapılıyor

3. Lig 4. Grup’ta zirve mücadelesi veren 1954 Kelkit Belediyespor, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Bursa Yıldırımspor’u gözüne kestirdi. Ligde geride kalan haftalar da hem futboluyla hem de aldığı sonuçlarla taraftarlarını mest eden ve zirve yarışında ağırlığını iyice hissettiren kırmızı-beyaz-yeşilli ekip Bursa Yıldırımspor karşısında da 3 puanın sahibi olmak istiyor

Bursa Yıldırımspor maçı öncesi hazırlıklarını 3 puan için yaptıklarını söyleyen kırmızı-beyaz-yeşilli ekipte teknik patron Ulaş Ulusan, “Bizim gibi rakibimiz de zirve mücadelesi veriyor. Onlarda bu maça 3 puan için çıkacaklardır. Her ne kadar taraftarımız olmayacak ama saha avantajını kullanarak 3 puanın sahibi olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

27 Kas 2020 - 13:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.