Kelkit transferde ince eleyip sık dokuyacak

Başkan Yaşar Nas, “Transfer konusunda aceleci olmayacağız” dedi.

Kelkit Belediye Hürriyetspor’da Başkan Yaşar Nas, transferi konusunda aceleci olmayacaklarını söyledi. Transferde ince eleyip sık dokuyacaklarını ve kaliteyi arttıracak oyuncuları alacaklarını ifade eden Nas, “Transferi bütçemize göre yapacağız. Kesinlikle bütçemizin üzerine çıkmayacağız. Şartlarımıza uygun bize fayda sağlayacağına inandığımız oyuncularla yollarımızı birleştireceğiz” dedi.

Yeni sezona hazırlıklarına kadar kadrolarını tamamen oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Nas, “Takımımızın hazırlıklarını tam kadro bir şekilde sürdürmesini istiyoruz. Transfer içinde önümüzde çok uzun bir süre var. Bu bakımdan bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Şartlarımıza göre en iyi kadroyu oluşturmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

24 May 2019 - 12:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.