KELKİT MODAFEN’İ GÖZÜNE KESTİRDİ

Kırmızı-yeşil-beyazlılar İstanbul deplasmanına iddialı gitti

Misli.com 3.Lig 4.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden 1954 Kelkit Belediyespor bugün Modafen’le deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk haftayı puansız kapatan kırmızı-yeşil-beyazlılar bugün puan ya da puanlar almak için sahaya çıkacak. Alemdağ Stadyumunda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinden Erhan Kaya yönetecek.

1954 Kelkit Belediyespor’da tecrübeli teknik adam Ulaş Ulasan yapılan kovid-19 testinin pozitif çıkması sebebiyle takımının yanında yer alamayacağı için bu maçta yardımcı hocalar görev yapacak. Takım Kaptanı Adem Sağlam, takıma yeni katılan arkadaşları ile güzel bir hava yakalamak için Modafen deplasmanından puanla dönmek istediklerini bunun için de sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

26 Eyl 2020 - 10:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.