Kelkit galibiyete şartlandı

Kırmızı-beyaz-yeşilliler, deplasmanda oynayacakları maçta Pazarspor’dan çekinmiyor

1954 Kelkit Belediyespor, Ligde Play-Off hattında yer alan Pazarspor’dan çekinmiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Diyarbekirspor ile şanssız bir şekilde berabere kalan kırmızı-beyaz-yeşilliler, Pazarspor deplasmanında galibiyet için sahaya çıkacak. 1954 Kelkit Belediyespor Teknik Direktörü Ulaş Ulusan, ligde kaybedecek bir şeylerinin olmadığının altını çizerken, “Puan veya puanlardan başka bir şey düşünmüyoruz” diye konuştu.

Ulusan, zorlu maça iyi hazırlandıklarını da belirtirken, “Ligin yeni takımı olmamıza rağmen uyum sorununu aşan ve iyi işlere imza atan bir ekibiz. Zaman zaman şanssız maçlarımız oldu. Eğer bu maçları lehimize sonuçlandırabilmiş olsaydık şu anda çok daha farklı bir konumda olabilirdik. Ancak ligin bitmesine daha uzun bir süre var. Bu sürede savaşçı kimliğimizi ortaya koyup sezonu en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

29 Şub 2020 - 13:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.