Kelkit 3'de 3 peşinde

Kırıkkale ve Muğlaspor’un ardından Kozan’ı da devirip çıkışını sürdürmek istiyor

3. Lig 4. Grup ekiplerinden 1954 Kelkit Belediyespor, ligde yoluna kayıpsız devam etmeyi hedefliyor. Son iki maçında Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Muğlaspor’u devirmeyi başaran kırmızı-beyaz-yeşilli ekip, bu hafta sona sasında konuk edeceği Kozan Belediyespor’u da mağlup ederek 3’de 3 yapmayı hedefliyor. Teknik Direktör Ulaş Ulusan, Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşılaşmasını kazanıp 3'te 3 yapmak istediklerini söyledi.

Ligde son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Ulusan, “Kozan Belediyespor maçını kazanıp bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Tabiki Kozan belediyespor maçı kolay olmayacak. Her maç birbirinden zorlu geçiyor. Hangi takımın ne yapacağı ne zaman kimi yeneceği belli değil. Bu bakımdan kozan belediyespor karşısında bir sürpriz puan kaybı yaşamamak için çok dikkatli olacağız. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.

14 Eki 2020 - 09:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.