Kayıp istemiyoruz

Basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Hatayspor maçı öncesi iddialı konuştu;

Çaykur Rizespor Basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, son üç haftayı milli ara ile birlikte maç oynamadan geçtiklerini hatırlattı. Lige verilen aranın ardından dönmenin kolay olmadığını vurgulayan Bakır, "Ligdeki arayı kamp ile değerlendirdik. Çok verimli bir dönem oldu. Hafta boyunca iyi hazırlandık. Uzun lig maratonunda, deplasmanda alınacak her puanın kıymetini bilerek Hatay'a gidiyoruz. Amacımız, Hatay deplasmanından kayıpsız dönmek" ifadelerini kullandı. Bakır, golcü oyuncu Remy ile birlikte 3 futbolcunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinin negatif çıktığını kaydederek, "Bu futbolcularımız takıma döndü. Yaptığımız son testte, bütün takım negatif verdi. Fernando sakatlığı, Talbi ise yabancı sınırlaması nedeniyle kafilede yer almadı" diye konuştu.

22 Kas 2020 - 16:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.