İşte Gümüşhanespor bu!

Konya Anadolu Selçukspor yenilgisinin acısını dün evinde ağırladığı Fethiyespor’dan çıkardı

Rakibi önünde ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Gümüşhanespor, ikinci yarıda bulduğu üst üste gollerle müsabakadan farklı skorla galip ayrıldı ve liderliğini devam ettirdi

DÖRT DÖRTLÜK

Bu Gümüşhanespor bir harika… TFF 2. Lig Beyaz Grubun lideri kırmızı-beyazlılar, dün sahasında konuk ettiği Fethiyespor’u 4-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Levent Eriş yönetimindeki konuk ekip karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Gümüşhanespor ikinci yarıda bulduğu gollerle müsabakadan 4-1’lik üstünlükle ayrıldı.

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

16’da Metin’in golüyle 1-0 geri düşen Gümüşhanespor, 61’de Tita’nın frikik golüyle skora getirdi. 73’te Mehmet Cansın’ın kafa vuruşuyla 2-1 öne geçen kırmızı-beyazlılar 80’de Dilaver ile skoru 3-1’e getirdi. 86’da Dilaver kendisinin iki takımının 4. golünü kaydederken mücadele 4-1 Gümüşhanespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

05 Şub 2018 - 14:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.