İnsanlık için EVDE KAL

Tonya Doğanspor Kulübü Başkanı Cora’dan anlamlı paylaşım

Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta mücadele eden Tonya Doğanspor’un Kulüp Başkanı Zafer Cora, Türkiye’nin ve bütün dünya ülkelerinin önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde vatandaşlara çağrı yaptı. Cora, herkesin sadece kendisi ve ailesi için değil, bütün insanlık için mecbur kalmadıkça evde kalmasını isterken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Dünyayı tehdit eden koronavirüs (covid-19).İnsanlık ve ülkemiz zor süreçten geçiyor. Virüse karşı yapacak olduğumuz tek şey korunmak.Ama maalesef bunu bile beceremiyoruz. Devlet belirli ölçüde önlem aldı alıyor fakat biz insanoğlu olarak kurallara uymayan bir yapımız var.Şahsen 7 gündür evdeyim ve çok zaruri olmadıkça dışarıya çıkmıyorum. Sağlık çalışanlarını Akşam 9 da alkışlamıyorum..! Evde kalarak onlara destek oluyorum. Bu yüzden devlet biran önce sokağa çıkma yasağı ilan ederek bilinçli bir şekilde kendini koruyan insanları korumalı. Sokağa çıkma yasağından sonra oluşacak ekonomik zararları gerekirse halk olarak çekelim. Sağlık olmadan paramız olsa ne olur…

Yazacak çok şey var…

Ama son olarak kendini düşünmüyor olabilirsin fakat çevren için, insanlık İçin ve devlet için; EVDE KAL.

26 Mar 2020 - 11:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.