Hız kesme Gümüş

Afyonspor galibiyetiyle kendine gelen kırmızı-beyazlı ekip Manisa deplasmanında 3 puan için sahaya çıkıyor

Haydi Gümüşhanespor göster gücünü… TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren kırmızı-beyazlı ekip bugün deplasmanda güçlü rakibi Manisa Futbol Kulübü’ne konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Afjet Afyonspor’u mağlup ederek hem kötü gidişine son veren hem de büyük moral bulan Gümüşhanespor, çıkışını bugün Manisa Futbol Kulübü karşılaşmasından da 3 puanla dönerek devam ettirmek istiyor. Teknik Direktör Halim Karaköse, deplasmanda konuk olacakları Manisa Futbol Kulübü karşısında 3 puan için sahaya çıkacaklarını söyledi.

Maça geçen haftaki Afjet Afyonspor karşısında aldıkları galibiyetin moraliyle çıkacaklarını ifade eden Karaköse, “Tabiki Manisa’nın gücü belli. Ligde zirve mücadelesi veriyorlar. Böyle bir rakip karşısında işimizin hiç de kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak bizim de ligde puan kaybına tahammülümüz yok. Sahadan 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Ama bu zorlu deplasmandan alacağımız 1 puanda bizim için çok kötü bir netice olmayacaktır” dedi. Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak 90 dakikayı Burak Pakkan yönetecek.

Cengiz sevinci

Gümüşhanespor, kaleci Cengiz Biçer ile yola devam kararı aldı. Kırmızı-beyazlı ekipte yönetim kurulunun başarılı file bekçisi ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Cengiz Biçer’in sezon sonuna kadar kırmızı beyazlı formayı giymeye devam edeceği belirtildi. Cengiz Biçer ile anlaşmaya varılması nedeniyle yüzleri gülen kırmızı-beyazlı taraftarlar, “Cengiz yetenekli bir kaleci. Ligde geride kalan zorlu periyotta takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Cengiz’in takıma geri dönecek olmasından ötürü memnunuz” dediler.

23 Şub 2020 - 10:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.