HEYECAN FIRTINASI

Balkan Dağ Koşusu Milli Takım Seçmesi Trabzon’da yapıldı

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde yapılan Ulaşım Sigorta Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası’nda büyük mücadele yaşandı. Müsabakalar sonrasında Balkan Şampiyonası’na gidecek takım belirlendi.

Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası’nın seçmesi niteliği taşıyan Ulaşım Sigorta Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası, dört kategoride 208 atletin katılımıyla gerçekleştirildi. Çekişmeli geçen yarışmaların sonunda ilk üçe giren atletler ödüllendirildi. 10.9 kilometrelik büyük erkekler yarışında Ramazan Karagöz, 53:33’lük derecesiyle birinci olurken, Abdullah Çakır yaklaşık bir dakika arkasında 54:31 ile ikinciliği aldı. Rıdvan Taş ise bu kategoride üçüncü sırayı elde etti. Kadınlarda ise 2018 yılının Türkiye dağ koşusu şampiyonu Bahar Atalay, büyüklerde bir kez daha mutlu sona ulaştı. Bahar, Dilan Atak’ın yarım dakika önünde 1:03:53’lük zamanıyla finişe ulaşırken, Jale Başak üçüncü oldu. Genç erkeklerde Mehmet Vefa Aydemir, Ramazan Yorulmaz ve Bilal Bayramoğlu, genç kadınlarda ise Ruken Tek, Tuğçe Özkan ve Rümeysa Coşkun sırasıyla podyuma çıkan isimler oldular.

28 Eyl 2020 - 09:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.