Helal sana Emirhan

Liseler arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu.

Emirhan Kalkan rakiplerine şans tanımadı… Akçaabat Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi ve aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediye sporcusu olan Emirhan Kalkan 2-6 Mayıs tarihlerinde Yozgat’ta yapılan Liseler arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi oldu. 75 kg’da ringe çıkan ve şampiyonada oynadığı 5 maçtan da zaferle ayrılarak Türkiye Şampiyonu olan Emirhan Kalkan Trabzon’un da gururu oldu.

Türkiye şampiyonu olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen başarılı boksör, “Bu şampiyonada çok iyi bir şekilde çalışarak hazırlanmıştım. Tek hedefim altın madalya kazanmaktı. Bunu da başardım. Bana inananların güvenini boşa çıkarmadığım için çok mutluyum” dedi. Antrenör Davut Çınarlar ise sporcusu Emirhan Kalkan’ı şampiyonluğundan ötürü kutlarken, “Emirhan çok yetenekli bir sporcu. Kalitesini de altın madalya kazanarak gösterdi” dedi.

07 May 2019 - 12:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.