Havuzlar şenlendi

Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen yaz yüzme okulunda çalışmalar yoğun katılımla devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen yaz yüzme okulunda çalışmalar yoğun katılımla devam ediyor. 17 Haziran’da başlayan ve 9 Eylül’de sona erecek Yüzme Okulunda 5-15 yaş arası yaklaşık 250 kursiyere eğitim verilmesi planlanıyor. 5 antrenör ile 5 gurup halinde çalışmalarını sürdüren öğrenciler hem eğleniyor, hem de yüzme öğreniyor. Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda hafta içi gerçekleştirilen yüzme okuluna çocuklarını gönderen veliler, kursu düzenleyen Trabzon Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Nihat Demir yüzme okulu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Demir, “Yüzme sporu dinlenmeye yardımcı olur, stresi engeller, kasların güçlenmesine yardım eder. Yüzmek kalbi korur, obeziteyi engeller, enerji verir. Yüzme sporunun bunun gibi daha birçok faydası vardır. Bu nedenle çocuklarımıza yüzme eğitimi vermek bizleri son derece mutlu ediyor. Yaz Yüzme Okuluna katılan kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Çocuklarını yüzme okuluna gönderen ve spor yapmalarını sağlayan velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon’un en büyük amatör spor kulübü olarak spora ve sporcuya en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Demir, her yıl yaz aylarında düzenlendikleri Yüzme Okuluna bu yıl da yoğun katılım olduğu belirtti. Geleceğin yüzücülerini yetiştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Demir, desteklerinden ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Yaz yüzme okuluna kayıtlar devam ederken, kurs için bilgi almak isteyenler (0462)2232100 nolu telefonu arayabilirler. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Cemal Kamacı Spor Kompleksi’nde bulunan Belediyespor Kulübü’ne müracaat edebilirler.

28 Haz 2019 - 13:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.