Gümüş’te yasak kalkıyor

Kırmızı-beyazlı ekipte bu hafta içerisinde transfer yasağının kaldırılacağı belirtildi.

Gümüşhanespor’un transfer yasağında sona gelindi. TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden kırmızı-beyazlıların önünde büyük sorun teşkil eden transfer yasağında sona yaklaşıldı. Transfer yasağı ile ilgili göreve geldikleri günden itibaren yoğun mesai harcayan kırmızı-beyazlı yönetim yaptıkları girişimlerle önemli bir mesafe kaydetti.

Kırmızı-beyazlı ekipte yönetim yasak koyduran isimlerle tek tek görüşerek Gümüşhanespor’un önünün açılması adına yasağın kaldırılması hususunda talepte bulundu. Transfer yasağı konusunu büyük ölçüde çözdüklerini ifade eden kırmızı-beyazlı ekipte Başkan Yunus Emre Durmuş, “Bu hafta içerisinde transfer yasağını kaldıracağız. Prensipte anlaşmaya vardığımız isimlere imza attıracağız. Taraftarlarımızın içi rahat olsun” dedi. Erdoğan BEKAR

Tempo yüksek

Gümüşhanespor’un Erzurum kampı yoğun tempoda geçiyor. Çalışmalarına Kurban Bayramı'nda da ara vermeden devam eden kırmızı-beyazlı ekip yaptığı sıkı antrenmanların yanı sıra fırsat buldukça da hazırlık maçı yapıyor. Dün de Siirtspor ile hazırlık maçında karşı karşıya kalan Gümüşhanespor’da teknik patron Fatih Akyel, verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. İlk günden buzamana kadarki süre içinde büyük bir aşama kaydettiklerini kaydeden Akyel, “lige kadar eksiklerimizi en aza indirmek istiyoruz” dedi.

18 Ağu 2019 - 14:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.