Gümüşhane voleybola doydu

Voleybol Genç Erkek-Kız grup müsabakaları sona erdi

Gümüşhane’de 12 ilden 120 sporcunun katıldığı Voleybol Genç Erkek-Kız grup müsabakaları sona erdi. Kız müsabakaları Aydın Doğan Spor Salonunda, Erkek müsabakaları Torul İlçe Spor Salonunda oynandı. Kızlarda ve erkeklerde 3’erli oluşturulan gruplarda birinci olan illerin okulları yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Erkeklerde Giresun Spor Lisesi, Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi, kızlarda Şehit Aydoğan Aydın Spor Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi gruplarında birinci oldu. Grup müsabakalarında dereceye giren illerin okulların sporcularına başarı belgeleri ve madalya takdimi ile grup müsabakaları sona erdi.

13 Şub 2019 - 14:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.