Gümüşhane'de tüm planlar 3 puan için

Kırmızı-beyazlılar Amed maçını kazanarak ligde kalma umutlarını artırmak istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor Amed maçıyla yatıp kalkmaya başladı. Geri sayıma geçilen ligde puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar Amed maçından mutlak 3 puan ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Halim Karaköse, Amed maçında galibiyetten başka bir sonucun işlerine yaramayacağını söyledi. Amed maçının çok önemli olduğunu ifade eden Karaköse, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu maçtan alacağımız 3 puan önümüze çok daha umutlu dolu gözlerle bakmamızı sağlayacaktır. Oyuncularımızda bu maç öncesi kenetlenmiş durumda. Her yönü ile galibiyete odaklanmış durumdayız. Bu önemli 90 dakikayı fire vermeden geçip alt sıralardan uzaklaşma adına şansımızı artırmak istiyoruz.” Bu maçta taraftar desteğine her zamankinden daha ihtiyaçları olacağını da kaydeden Karaköse, “Amed maçında tribünlerin dolmasını bekliyoruz. Taraftarımıza büyük iş düşecek” dedi.

27 Şub 2020 - 13:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.