GÜMÜŞ İÇİN SEFERBERLİK ŞART

Ligde kalma adına büyük mücadele veren kırmızı-beyazlılar için taraftardan maddi destek çağrısı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor için destek çağrısı yapıldı. Sezon başında beri başta transfer yasağı olmak üzere bir çok sıkıntı yaşayan kırmızı-beyazlılar geçen sürece rağmen sorunlarını bir türlü atlatamadı. Yönetimde üç kez yapılan değişiklik de sorunlara çözüm olmazken, camia ve taraftar büyük umutlarla başlayan yeni sezonda yaşanan bu olumsuzluklarla büyük hayal kırıklığına uğradı. Taraftarlar ise bu konuda Gümüşhane’nin ileri gelenleri ile şehir dışında yaşayan işadamlarına takıma sahip çıkmalarını istedi.

Transfer yasağı nedeniyle kısıtlı kadro imkanıyla mücadele etmek zorunda kalan kırmızı-beyazlılarda sahada alınan sonuçlar da takımı ligin dibine demir attırdı. Teknik Direktör Fatih Akyel ile yollarını ayırarak eski teknik direktörlerden Halim Karaköse ile yeniden anlaşan Gümüşhane’de uzun zaman sonra alınan 2 galibiyet ve 1 beraberlik ise camiaya ve taraftara umut verdi. Mevcut kadronun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyleyen tecrübeli teknik adam Halim Karaköse, “Bu takım biraz desteklenirse çok daha iyi şeyler yapabilir” diye konuştu.

Son haftalarda maçların seyircisiz oynanmasına karşın bile takımlarını yalnız bırakmayarak destekleyen taraftarlar ise bugüne kadar takımlarına sahip çıkılmamasına sitem etti. Taraftarlar, “Bu şehrin yetiştirdiği başarılı insanlar vefa örneği gösterip takıma destek çıksa bu takım bugün bile bu durumda olmazdı. Herkes elinden geldiği kadar destek sağlarsa bu takımın yine de kümede kalma şansı vardır. Bu konuda da şehrimizin ileri gelenleri bir çalışma başlatmalıdır” dediler.

28 Mar 2020 - 11:04 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.