Gümüş destek bekliyor

Teknik Direktör Halim Karaköse, “Ligde kalmak istiyorsak, şehir kenetlenmeli. El ele vermemiz lazım” dedi.

Gümüş destek bekliyor
Gümüş destek bekliyor
Haber albümü için resme tıklayın

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma savaşı veren Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Halim Karaköse, Gümüşhanespor’un ligde kalması için tüm şehrin kenetlenmesi gerektiğine işaret etti. Kulübün şartlarının belli olduğunu ifade eden Karaköse, “Biz takımı ligde tutmak adına bir adım attık. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Ancak sadece bizim çabamızla ile yol almamız çok zor. Ligde kalmak istiyorsak, şehir kenetlenmeli. El ele vermemiz lazım. Aksi taktirde hedefe ulaşmamız mümkün olmaz. Bu birlikteliği yakalamamız lazım. Herkes üzerine düşeni yapmalı” dedi.

Haftayı farklı Manisa Futbol Kulübü yenilgisiyle puansız kapattıklarını ifade eden Karaköse, “Geçtiğimiz hafta iç sahada iyi bir oyunla galip gelmiştik. Bu maça da iyi hazırlanmıştık. Aslında karşılaşmaya da iyi başladık. Rakibimiz önünde beraberliği yakaladık. Bunun yanında pozisyonlarda bulduk ancak bu ataklarımızı golle sonuçlandıramadık. Biz kaçırken rakibimiz yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi. Yediğimiz 3. golden sonra takımda konsantrasyon sorunu yaşandı. Sonuçta sahadan hiç arzu etmediğimiz farklı bir yenilgiyle ayrılmak zorunda kaldık. Bu da bizim için üzüntü verici oldu” dedi.

Bu maçta kısıtlı bir oyuncu kadrosuna sahip olmalarının sıkıntılarını fazlasıyla yaşadıklarını da dile getiren Karaköse, “7 gün içinde 3. maçımızı oynadık. Rotasyon da yapamıyoruz. Her maça aynı oyuncularla çıkmak zorunda kalıyoruz. Manisa karşısında aldığımız farklı yenilgi de yorgunlukta etken oldu. Böyle bir netice ile sahadan ayrıldığımız için üzgünüz ama futbolun içinde bunlar var. Bu hafta rakiplerimizin de kaybetmesi bizim için şans oldu. Kaybettiğimiz bir şey yok. Önümüze bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR: Erdoğan BEKAR

Tek hedef 3 puan

Ligde haftayı farklı Manisa Futbol Kulübü yenilgisiyle puansız kapatan Gümüşhanespor gözünü bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Amed Sportif Faaliyetler müsabakasına çevirdi. Manisa Futbol Kulübü karşılaşması sonrası dünü izin yaparak geçiren kırmızı-beyazlı ekip bugün kendi tesislerinde yapacağı çalışmayla birlikte Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına hız verecek. Gümüşhanespor kritik 90 dakikada Amed Sportif Faaliyetler’i mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Mert ve Hasan için seferberlik

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zorlu bir viraja girecek olan Gümüşhanespor’da Mert Çakar ve Hasan Kaşıkara için adeta seferberlik ilan edildi. Sakatlıkları bulunan takımın orta saha oyuncusu Mert Çakar ve forvet oyuncusu Hasan Kaşıkara’nın tedavilerine başlandığı belirtildi. Kısıtlı bir kadro ile ligde mücadele eden kırmızı-beyazlı ekipte sağlık heyetinin bu iki oyuncuyu kritik Amed maçına yetiştirmek için büyük çaba gösterdikleri belirtildi.

25 Şub 2020 - 13:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.