GÜMÜŞ COŞTU BİR KERE

Niğde Anadolu engelini 3 puan ile aşan kırmızı-beyazlılar Ergene karşısında da galibiyete şartlandı

2. Lig Beyaz Grup’ta haftayı Niğde Anadolu galibiyetiyle 3 puanla kapatan ve kümede kalma umutlarını arttıran Gümüşhanespor yoluna hız kesmeden devam etmek istiyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Niğde Anadolu galibiyetinin moraliyle çıkacağı maçta Ergene Velimeşespor’u da devirip üst sıralara doğru yükselişini devam ettirmek istiyor. Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu, Niğde Anadolu karşısında aldıkları galibiyetin moraliyle çıkacakları maçta Ergene Velimeşespor’u da devirmek istediklerini söyledi.

Giderek istenen düzeye geldiklerini ifade eden Kerimoğlu, “İnşallah Ergene Velimeşespor karşısında da iyi futbolumuzu 3 puan ile süslemeyi başarırız. Üst üste alacağımız galibiyetler alt sıralardan uzaklaşma adına önümüzü açacaktır. Ergene Velimeşespor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak adına tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Artık Gümüşhanespor için kötü günler geride kaldı. İnşallah bu takımı ligde tutacağız” ifadelerini kullandı.

09 Şub 2021 - 14:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.