Görelespor başaracak

Alarçin, “Bu takımı ligde tutacağız” dedi

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta mücadele eden Görelespor’un yeni teknik direktörü Mehmet Alarçin, Görelespor’a yeni geldiğini, bu saatten sonra yapacağı en iyi işin takımı Play-Off maçına hazırlamak olduğunu söyledi. Görelespor’un sezonun başından beri belli sıkıntıları olduğunu belirten Alarçin, “Bende ligin son 4 haftasında geldim. Önümüzde bir aylık süreç var. Hedefimiz takımın eksiklilerini gidermek ve bu takımı ligde tutmak. Bu amaçla buradayım. İnşallah bunu başaracağız. Önümüzde bir ay gibi bir süre var bu bir aylık süreyi çok iyi değerlendireceğiz iyi çalışacağız gecemizi gündüzümüze katacağız ve bu takımı ligde tutacağız. Seneyede Allah’ın izniyle bu takımı profesyonel lige çıkaracağız. Onunda planlamasını yapıyoruz” dedi. Ligin sonunda baraj maçı oynayacaklarını belirten Alarçin, “Süper Amatörden gelen bir takımla baraj maçı oynayacağız. Bu baraj maçını 3 senedir 1926 Bulancakspor oynuyordu. Bu senede biz oynayacağız ve o maçı kazanan takım BAL liginde oynayacak. Her inişin bir çıkışı mutlaka olur. Hafta sonu deplasmanda Çarşambaspor’la karşılaşacağız. Çarşamba’da aynı şekilde küme düşme durumu var. Çarşamba iyi bir takım. Bundan sonraki süreçte oynayacağımız her maçı hazırlık maçı gözüyle bakacağız. Görelespor’un amacı Play-Off maçını kazanmak olacak. O da büyük bir ihtimal Espiye gelecek diye tahmin ediyoruz” dedi. Alarçin, “Espiyespor’un çok avantajlı bir durumda olduklarını biliyoruz. Bu maçı kazanacak potansiyele sahibiz. Bu gün belki sıkıntılı olabiliriz ama o sıkıntıları en kısa sürede gidereceğiz. play-off maçını kazanıp ligde kalıp İnşallah seneye ’de şampiyonluk için kadro oluşturmak niyetinde ve amacındayız. Bu konuda Belediye Başkanımız Tolga Erener’de desteği var. Ben Görele’nin çocuğuyum Görelespor sayesinde bu işten ekmek yedim 20 senedir antrenörüm benim tek hedefim memleketime hizmet etmek elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bekir ÖZTÜRK

21 Mar 2018 - 10:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.