Görele’de ilk hedef hoca

Yeşil-beyazlılarda yönetim yeni sezon öncesi ilk işe teknik adamını belirleyerek başlayacak

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Görelespor’da sezonun tamamlanmasının ardından nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte yönetimin ilk işe teknik direktör sorununu çözüme kavuşturarak başlaması bekleniyor. Yönetimin yola mevcut teknik adam Gökhan Uzungüngör ile mi yoksa başka bir teknik adam ile mi devam edeceğiyle ilgili birkaç gün içerisinde karar vermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekipte teknik heyetin belirlenmesinin ardından hiç vakit geçirilmeden transfer çalışmalarına hız verileceği belirtildi. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak isteyen Görelespor, isabetli transferler yapmayı planlıyor. Görelespor güçlü bir kadro ile yeni sezona girip şampiyonluk ipini göğüslemenin hesaplarını yapıyor.

05 Tem 2020 - 11:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.