Görele işi sıkı tutuyor

Uzungüngör, “Ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Görelespor’da Teknik Direktör Gökhan Uzungüngör, ligi en iyi yerde bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Azda olsa küme düşme tehlikelerinin olduğunu belirten Uzungüngör sözlerini şöyle sürdürdü;

“İşimizi sıkı tutuyoruz. Ancak Görelespor kulübü büyük bir camia. Bu işin üstesinden gelecektir. Çok değerli bir belediye başkanı var. Görelespor camiasına inanılmaz destek veriyor. Bizde başkanımızı mahcup etmemek için ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız.”

04 Haz 2020 - 11:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.