Gol düelloları nefesleri kesti

Pazarspor’un ligin geride kalan 28 haftalık bölümde

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Pazarspor ligin geride kalan 28 haftalık bölümünde gollü maçlardan galibiyetle ayrılan taraf olma başarısını gösterdi. Skorları 3-2 biten 6 maçın 3’ü Pazarspor’un 2’si ise rakiplerinin lehine sonuçlandı. Ligin 7.haftasında deplasmanda Muğlaspor’la karşı karşıya gelen Pazarspor ilk yarısı 1-1 berabere biten maçın ikinci yarısında öne geçmesine karşın bu kez rakip beraberliği sağlayan taraf oldu. Mavi beyazlılar deplasmanda oynamasına karşın 3.golü bularak maçtan da 3-2 galip ayrılmasını bildi. Mavi beyazlılar bu maçın rövanşını ise kendi sahasında aynı skorla rakibine vermekten de kurtulamadı.

Pazarspor 11.haftada yine deplasmanda Altındağ Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Bu maçta da iki farklı öne geçen taraf mavi beyazlılar olurken, ev sahibi takım beraberliği sağlamasına karşın gülen taraf Pazarspor oldu. 90 dakikanın sonunda karşılaşmadan 4-3’lük bir skorla ayrılan mavi-beyazlılar deplasmanda altın değerinde bir 3 puanın da sahibi olmuş oldu. Bu maçın rövanşında da gülen taraf rakibini sahasında 4-1 mağlup eden Pazarspor oldu. Mavib-beyazlılar 13.haftada bu kez deplasmanda karşılaştığı Somaspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. 15.hafta maçında da kendi sahasında Diyarbekirspor’u mağlup başlayıp devam ettiği karşılaşmada 3-2 yenmeyi başardı. Kaçkar’ın Şahinleri 26.hafta karşılaşmasında ise bölge takımlarından 1954 Kelkit Belediyespor’a çekişmeli bir maç sonunda 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.

31 Mar 2020 - 11:03 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.