Giresun’da aday çok

Teknik direktör sorununu henüz belirleyemeyen yeşil-beyazlıların gündeminde birçok isim var

Teknik direktör sorununu henüz belirleyemeyen Giresunspor’un gündeminde birçok ismin olduğu öğrenildi. Yeşil-beyazlıların gündemindeki isimler Reha Erginer, Metin Diyadin, Hakan Kutlu, Osman Özköylü, İrfan Buz ve daha önce de Giresunspor’da görev yapan Engin Korukır. Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ bu akşam Ankara’ya gidecek ve bu teknik adamlarla görüşme yapacak. Başkan Bozbağ, bu görüşmelerin sonunda teknik adam sorununu çözüme kavuşturarak Giresun’a dönmek istiyor.

Hem teknik adam, hem de oyuncu transferlerinde hata yapmak istemediklerini ifade eden Başkan Bozbağ; “Reha Erginer, Metin Diyadin, Hakan Kutlu, Osman Özköylü, İrfan Buz ve Engin Korukır hocalarımızla bir görüşme yapacağım. Onlara şartlarımızı sunacağız ve taleplerini dinleyeceğiz. Giresunspor için en iyisi kim ise onu getirmek amacındayız. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde yeni teknik adamımızı belirlemiş oluruz. Yeni sezonda bambaşka bir Giresunspor izlettirebilmek için ince eleyip sık dokuyacağız” dedi.

Ali AKTEN

13 Haz 2017 - 13:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.