GİRESUN’A ŞİMŞEK DÜŞTÜ

Yeşil-beyazlılarda, Ümraniyespor maçının hakemi Şimşek’e büyük öfke var

Başkan Mustafa Temel Bozbağ, “Hakem Bahattin Şimşek hem bize hem onlara verdiği kararlarla maçın önüne geçti. Buz gibi golümüzü vermedi. Art niyetli değildi ama çok kötü maç yönetti” dedi

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, ligin 7. haftasında Ümraniyespor ile oynadıkları müsabakada hakem Bahattin Şimşek’in çok kötü bir maç yönettiğini söyledi. Başkan Bozbağ, “Özgür’ün attığı ve sayılmayan golünde Ümraniyesporlu oyuncular birbirlerine girmiş, yan hakem orta sahaya koşuyor ancak orta hakem faul veriyor. Bahattin Şimşek neye faul verdiğini bilmiyor. Maç sonrasında defalarca pozisyonu izledik. Buz gibi gol. Hakem hem bize hem de onlara verdiği kararlarla maçın önüne geçti. Art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa Onur’u çift sarıdan atardı. Dialiba’nın pozisyonunda ise Ümraniyesporlu oyuncunun ayağında çizginin içerisinde. Dolayısıyla o golümüzü de vermedi” dedi.

TAKIMI BEĞENDİ

Başkan Bozbağ sözlerine şu şekilde devam etti: “İlk yarıdaki futbolumuzu çok beğendim. Bu sezon en iyi futbolumuzu bu maçın ilk yarısında oynadığımızı söyleyebilirim. Korkishko’nun golle sonuçlandırmadığı pozisyon kopma noktası oldu. 45+da penaltıdan yediğimiz gol bütün oyun düzenimizi bozdu. İkinci devre de çok ciddi ataklarımız vardı. Bana göre verilmeyen bariz bir golümüz vardı. İki maçta 4 puan kaybettik ama genel anlamdaki puan ortalamasına bakarım. Geçen sene şampiyon olan Malatyaspor 16 puanla ilk 7 haftayı kapatmış. Yensek çok iyiydi ama yenilmedik de. Bugün aynı ligde mücadele ettiğimiz 100 milyon TL değerindeki takım önüne gelenden 3-4 yiyor. Gidişatımızı iyi görüyorum. Oynanan oyundan memnunum”

04 Eki 2017 - 11:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.