Erdoğdu’da yeni yıldızlar yetişiyor

Erdoğduspor futbol okulunda bir çok yetenekli oyuncu bulunuyor

Trabzon Amatör Küme ekiplerinden alt yapıya önem veren kulüplerin başında gelen Erdoğduspor açtığı futbol okulu ile genç ve gelecek vadeden futbolcuları Trabzon ve Türk futboluna kazandırmayı amaçlıyor. Deneyimli antrenör Bilal Altuntaş nezaretinde haftanın belirli günlerinde çalışmalarını sürdüren genç sporcuların hayallerini gelecekte profesyonel takımlarda oynamak süslüyor.

Trabzon ve Türk futboluna yetenekli isimler yetiştirmek için çaba gösterdiklerini söyleyen antrenör Bilal Altuntaş, “Erdoğduspor olarak açtığımız futbol okulumuz genç futbolcuları keşfetmek için bize çok önemli katkı sağlayacak. Şuan için de bünyemizde çok yetenekli ve gelişime açık oyuncular var. bu sporcularımıza en iyi alt yapı eğitimini verebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

21 Eki 2020 - 10:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.