Düzyurt tek idmanla hazırlanıyor

Turuncu-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor

Asbaşkan Turgay Genç, “Ay sonuna kadar Trabzon'da hazırlanacağız. Kamp için ise Erzurum’a gideceğiz. Hedefimiz sezona hazır ve güçlü bir şekilde girmek” dedi

Önümüzdeki sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Düzyurtspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günde tek çalışma yaparak yeni sezona bilenen turuncu-beyazlılarda futbolcuların hırslı ve istekli hali dikkatlerden kaçmıyor. Hazırlıklarının ilk günlerinde daha çok kondisyon ağırlıklı idmanlar yapan Düzyurtspor’da Asbaşkan Turgay Genç, takımın yeni sezon öncesi hazırlıklarının çok iyi bir şekilde geçtiğini söyledi.

Ay sonuna kadar Trabzon'da hazırlıklarını tek idman yaparak sürdüreceklerini ifade eden Genç, “ Ağustosta ayında ise Erzurum giderek burada 10 gün sürecek bir kamp dönemi geçireceğiz. Takımımız Erzurum’da günde çift idman yaparak hazırlıklarını sürdürecek. Hedefimiz sezona hazır ve güçlü bir şekilde girmek” dedi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini de kaydeden Genç, “Eksik gördüğümüz noktalara transfer olacak. Arayışlarımız sürüyor” dedi.

14 Tem 2017 - 13:01 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.