DSİ Karediniz, Tonya’yı gözüne kestirdi

Yeşil-beyazlı ekip derbiden zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bu hafta sonu Trabzon derbisinde Tonya Doğanspor’a konuk olacak DSİ Karadenizspor’da 3 puan sesleri yükseliyor. Yeşil-beyazlı ekipte teknik patron Kenan Okan Aksu, Tonya Doğanspor maçı öncesi tek hedeflerini galibiyet olarak belirlediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta 1461 Trabzon karşısında önemli bir 2 puan kaybettiklerini ve zirve yarışında yara aldıklarını ifade eden Aksu, “Bu maçta yaşadığımız puan kaybını Tonya Doğanspor’u mağlup ederek telafi etmek istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı 3 puan için yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

04 Mar 2020 - 12:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.