Büyük başarılara yürüyeceğiz

Gümüşhanespor Asbaşkanı Öztürk, Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun imza töreninde iddialı açıklamalar yaptı;

Öztürk, “Galip hocamız daha önce Gümüşhanespor’da görev aldı. Şehrimizi ve kulübümüzü yakından tanıyor. Teknik ekibimize güvenimiz sonsuz. İnşallah iyi bir enerji yakalayacağız” dedi

2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, daha önce prensip anlaşmaya vardığı Teknik Direktör Galip Gündoğdu ile resmi sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Asbaşkanımız Tahir Öztürk’te hazır bulundu. Kendisini sezon sonuna kadar Gümüşhanesporlu yapan sözleşmeye imza atan Gündoğdu, Gümüşhanespor’u hak ettiği yere getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi. İmza töreninde konuşan kırmızı-beyazlı ekipte Asbaşkanı Tahir Öztürk, yeni hocaları Galip Gündoğdu’nun takıma katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. Galip hocanın daha önce Gümüşhanespor’da görev yaptığını dile getiren Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti;

“Şehrimizi ve kulübümüzü yakından tanıyor. Teknik ekibimize güvenimiz sonsuz. İnşallah iyi bir enerji yakalayacağız. Büyük başarılara, büyük umutlara birlikte yürüyeceğimizi düşünerek bu anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” Takımla ilgili de değerlendirmede bulunan Öztürk sözlerini şöyle noktaladı; “Kulüp başkanımız Vahit Olgun’un önderliğinde birçok kampanya başlatma planımız vardı. Ancak yaşanan saldırı maalesef planlarımızı ertelemiş olsa da en kısa süre içerisinde 129 bin forma kampanyamızı hayata geçireceğiz. Tüm hemşerilerimizin bu kampanyaya destek olmasını bekliyoruz. Her birlikte Gümüşhanespor’umuzu istenilen seviyeye getirmek için gayret göstereceğiz. Tüm hemşerilerimize büyük sorumluluk düşüyor.”

22 Ara 2020 - 12:34 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.