Bu galibiyeti çok bekledik

Rize’de söz Fenerbahçe zaferinin mimarlarından Samudio ve Muriç’te…

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 yenen Çaykur Rizespor'da zaferin mimarlarından Braian Samudio ve Vedat Muriç, "Bu galibiyeti çok bekledik" diye konuştu. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'de gol kralı olan Samudio, Süper Lig'de de gol kralı olmak istediğini ancak öncelikli hedefinin takım başarısı olduğunu belirtti. Zorlu maçta 1 gol atan ve 1 de asist yapan Braian Samudio, "Tabii ki kendi hedeflerim var, gol kralı olmak isterim ancak benim için öncelikli olan takımın başarısıdır. Takımın başarısı olduktan sonra kişisel başarılar birlikte geliyor" dedi.

Takımın başına Okan Buruk'un geçmesiyle beraber oyun anlayışlarında değişme olduğunu belirten Samudio, "Fenerbahçe karşısında takım halinde çok iyi defans ve atak yapan, kompakt bir şekilde oynanan bir takım vardı. Bu hocamızın mentalitesine bağlı bir şey. Biz yeni hocamız ile beraber yeni başarılara odaklandık. Takımımızı alt sıralardan üst sıralara taşımaya odaklandık. Bir futbolcunun her zaman daha iyi yerlere ulaşma hedefi vardır. Benim de daha iyi yerlere gelme hedeflerim var. Şu an Rizespor'dayım ve kendi işimi en iyi şekilde yapmaya, takımıma katkı vermeye çalışıyorum" diye konuştu.

Rizespor'un golcü oyuncusu Vedat Muriç de Fenerbahçe maçında açılış golünü atarak, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 2. golünü kaydetti. Gol anını anlatan Vedat Muriç, topu kalenin içinde görmenin ayrı bir duygu olduğunu ifade ederek, "Fenerbahçe’ye attığım golde de aynısı oldu. İnsan o an her şeyi unutuyor. Gol attığım için takımın galibiyet hasretini bitirdiğimiz için mutluyum. İnşallah Kayserispor maçında da üç puan alıp bu galibiyeti daha değerli kılacağız. Takımın havası çok iyi. Bu önemli galibiyetten sonra herkesin neşesi yerinde. Bu galibiyeti çok bekledik, 3 puana hasrettik. İnşallah Kayserispor maçını da kazanarak takımın havasını, moralini yüksek tutacağız" ifadelerini kullandı.

Her futbolcunun büyük takımlarda oynamak isteyeceğini belirten Muriç, "Benim hedefim de büyük takımlarda oynamak. Ama benim hayat felsefemde şu var. Bulunduğum yerde başarılı olmayı düşünüyorum. Şu an Çaykur Rizespor formasını giyiyorum, Rizespor için ter döküyorum. Bu takım ne kadar başarılı olursa ben de kendimi o kadar başarılı ve mutlu hissedeceğim. Takım olarak başarılı olduğunuz zaman zaten 1-2 futbolcu büyük takımlara transfer yapıyor" dedi.

03 Eki 2018 - 15:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.