BAYRAM YUVADA KALDI

Görelespor iç transferde başarılı defans oyuncusu ile yeniden anlaşmaya vardı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Görelespor’da Bayram Çelik sevinci yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekip bir süreden beri görüş alışverişinde olduğu stoper Bayram Çelik ile yeni sezon içinde anlaşmaya vardı. Görelespor, Bayram Çelik ile anlaşmaya vararak defans bloğunu iyice sağlama alırken, takımda ihtiyaç duyulan diğer mevkilere de takviye yapmak için girişimlerini sürdürüyor.

Antrenmanların yanı sıra transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini söyleyen Görelespor Teknik Direktörü Gökhan Uzungüngör, “İyi bir kadro kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuan için elimizde çok iyi bir oyuncu kadrosu var. Yine aramıza katılacak isimler de olacak. Bu isimlerin de aramıza katılmasıyla çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz. Lige iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz” dedi.

08 Eyl 2020 - 09:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.