Ayaklar durdu yumruklar konuştu

1461 Soğuksuspor ile İskefiyespor arasında oynanan maçta istenmeyen olaylar yaşandı

Trabzon Amatör’de yine futbol sahalarında görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. Trabzon 1. Amatör Küme B Grubunda 1461 Soğuksuspor ile İskefiyespor arasında oynanan maçta kavga çıktı. Hem zirve hem de alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada 1461 Soğuksuspor ile Çarsıbaşı ekibi İskefiyespor karşı karşıya geldi. Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanan müsabakanın 45. dakikası konuk takım İskefiyespor’un 1-0’lık üstünlüğüyle devam ederken bu sırada iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik kısa sürede büyürken taraftarlar ve yöneticilerin de sahaya inmesinin ardından yeşil saha adeta savaş alanına döndü. Olaylar bir türlü yatıştırılamazken maçın hakemi Furkan Aksuoğlu müsabakayı tatil etti.

26 Ara 2019 - 12:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.