Ayağa kalk Gümüş!

Devreyi şok yenilgiler ile kapatan kırmızı-beyazlılar,evinde Bayrampaşa ile kapışıyor

2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, evinde Bayrampaşa ile karşılaşıyor. Lige şampiyonluk hedefi ile başlasa da kötü geçen ilk yarı sonrasında kendisini ateş hattının hemen üzerinde bitiren kırmızı-beyazlılar, ikinci yarı ile birlikte yeni bir sayfa açmak istiyor. Devreyi üst üste aldığı iki yenilgi ile kapatan Gümüşhanespor, Bayrampaşa engelini geçerek hem rakibi ile aradaki puan farkını açmak hem üsteki takımlara yaklaşmak istiyor.

Teknik Direktör Metin İlhan, ikinci yarı ile birlikte yeni döneme başladıklarını ifade ederek, “Kadroda değişime gidiyoruz. Amacımız ikinci yarıda en iyi sonuçları alarak ligi iyi bir yerde bitirmek. Tabiki alttaki takımlar ile tamamen kopmamız için Bayrampaşa maçından galibiyetle ayrılmamız önemli. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu maçı kazanarak ikinci yarıya moralli girmek istiyoruz” dedi. G.Hane’nin Bayrampaşa ile oynayacağı zorlu maç 13.00’da başlayacak.

20 Oca 2019 - 14:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.