ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ

Kırmızı-beyazlılarda Başkan Eroğlu kulübün ayaklarının üzerinde durması için çalıştıklarını söyledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor’da Başkan Muharrem Güray Eroğlu, hedeflerinin Gümüşhanespor’u ayaklarının üzerinde durabilir hale getirmek olduğunu söyledi. Virüsün etkisini devam ettirdiği bu ortamda liglerin oynatılmamasından yana olduklarını belirten Eroğlu, “Korona virüsü çıkan kulüpler var. Özellikle alt lig ekiplerinin sağlık kurulunun protokollerini yerine getirmesi mümkün değil. İnsan sağlığı çok daha önemli. Kendi görüşüm liglerin oynanmamasından yana. Büyük ihtimalle de oynanmaz diye düşünüyorum. Oynanmaması yönünde alınacak kararda sağlık açısından çok doğru olacaktır” dedi.

Eroğlu, “Tabiki liglerin oynatılıp oynatılmayacağıyla ilgili kararı TFF verecek. Ligler oynatılırsa da aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Şuan için ligde pek iyi yerde değiliz. Ancak kesinlikle ümitsizliğe kapılmıyoruz. Çünkü önümüzde oynanmamış 6 maç var. Ligde kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Gümüşhanespor düşmeyecek. Buna inancımız tam” dedi. Güçlü bir yönetim oluşturmak için harekete geçtiğini de kaydeden Eroğlu, “Gümüşhanespor’a katkı sağlayacak arkadaşlarımız yönetimde olacak. Hedefimiz Gümüşhanespor’u ayaklarının üzerinde durabilir hale getirmek. Gümüşhanespor için güzel günler yakın” dedi.

07 Haz 2020 - 11:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.