Amatör’de heyecan tam gaz

A Grubu’nda Bahçecik, B Grubu’nda ise Erdoğduspor zirvede yer alıyor.

Trabzon 1. Amatör Küme’de heyecan giderek artıyor. Hem zirve hem de kümede kalma savaşı veren ekipler arasında kıyasıya bir puan savaşı yaşanıyor. Trabzon 1. Amatör Küme A Grubu’nda Ortahisar Bahçecikspor 46 puanla liderliğini devam ettirirken, 44 puana sahip Çarşıbaşı Belediyespor ise zirve takibini sürdürüyor. Grup’ta 33 puanlı 1985 Derecikspor üçüncü, 32 puanla Sürmenespor dördüncü ve 32 puanlı Araklı 1961spor 5. sırada yer alıyor. Zirve yarışı büyük bir çekişmeye sahne olurken alt sıralarda ise Faroz Yalıspor, Türk Telekom, Gençlerbirliği ve Beşirlispor alt sıralardan kurtulmak için çaba gösteriyor.

Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu’nda da gerek zirve gerekse de alt sıralarda kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. B Grubu’nda 38 puanlı Erdoğduspor zirvede yer alırken, 37 puanlı yeşilyalıspor ikinci, 35 puanlı Sebat Gençlikspor üçüncü, 32 puanlı 1461 Soğuksuspor dördüncü ve 27 puanlı Ortahisar kanuni 5. sırada yer alıyor. B Grubu’nda ise alt sıralarda peş peşe sıralanan Ağasar Çepnispor, Beşikdüzü Yeşilköyspor ve Söğütlüspor kümede kalma savaşı veriyor. Gerek A Grubu’nda gerekse de B Grubu’nda zirve ve alt sıralardaki yarışın son maça kadar devam edeceği benziyor.

27 Oca 2020 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.